تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزامنش
طرز تهیه آش یرتخلی
بلغور، برنج، نخود و لوبیا را جدا جدا بخیسانید و نخود و لوبیا را بپزید. آنگاه در قابلمه مناسبی تا نیمه آن، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس برنج و بلغور را در آب جوش بریزید و بپزید. حالا كلم و عصاره بره را اضافه كنید. روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، زردچوبه، پیازداغ و رب گوجهفرنگی را در آن تفت دهید و درونش بریزید.
اكنون نخود، لوبیا، نیمی از نعناداغ، نمك، فلفل و آبغوره را هم به آن بیفزائید و ده دقیقه دیگر، آن را بپزید. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده نعناداغ، بیارائید.