روشتهیه
برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در کاسه ریخته و کره را اضافه کنید. با نوک انگشت مواد را طوری مخلوط کنید تا مانند آرد سوخاری دانهدانه شود. زردهی تخممرغ را به همراه یک تا 2 قاشق سوپخوری آب سرد اضافه کرده، مخلوط کنید تا مایه به شکل خمیر درآید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
فر را روی 200 درجهی سانتيگراد داغ کنید. خمیر را کمی ورز داده و روی سطح آرد پاشیده باز کنید. ظرف تارت به قطر 24 سانتیمتر انتخاب کرده و خمیر را روی آن پهن کرده و اندازه کنید. اضافات خمیر را بریده و سطح آن را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. یک کاغذ روغنی به اندازه قالب بریده و روی خمیر قرار دهید و داخل آن را با لوبیای خشک پر کنید. خمیر را 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس خارج کرده و کاغذ را به همراه لوبیا از روی آن بردارید. درهمین حال پیاز را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم درون کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
حرارت فر را روی 180 درجهی سانتیگراد تنظيم كنيد. دانههای خردل را روی خمیر ریخته و پیاز را روی آن پخش کنید. تخممرغها، زردهي تخممرغ، خامه و پنير را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد، سپس آن را روی پیاز ریخته و به صورت یکنواخت روی خمیر تارت پخش کنید. تارت را به مدت 35 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.