آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
آرد و كره را با نوک انگشتانتان يا به كمك دستگاه غذاساز به گونهای مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآید.
آنگاه پودر شكر، نمك و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنيد تا خمير صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس خمير را در كيسه نایلونی قرار دهيد و يك ساعت در يخچال نگه دارید.
حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده باز كنيد و به ضخامت تقريبي ٣ ميلیمتر درآورید و در قالبهای تارتلت پهن کنید.
بهگونهای که كف و دیواره قالب را بپوشاند. اکنون روي خمير چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند!
سپس مایه میانی را داخل خمیرها در قالب بریزید و كدوحلوايي خرد کرده و پرک بادام را به دلخواه روي مایه بچينيد.
اینک فر را روي دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد و تارتلتها را به مدت تقریبی ٣٠ - ٤٥ دقيقه در فر بپزید.
در صورت دلخواه میتوانید روی تارتلت را با پودر شکر و یا برگهای دستساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
روش تهیه مواد میانی
كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا سبك و یکنواخت شود.
بعد تخممرغ، آبليمو و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید.