آشپزباشی - شبنم مدیر دهقان
روغن صاف قنادی، کره، پودر شکر و نمک را با همزن برقی بزنید و تخممرغ و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه آرد و پودر بادام را افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
سپس خمیر فراهم کرده را به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و در رینگهای تارتلت به قطر 10 سانتیمتر پهن کنید.
روی خمیر چنگال بزنید و تارتلتها را به مدت تقریبی 6 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس دمای فر را به ۱۶۵ درجه سانتیگراد کاهش دهید و تارتلتها را
۱۰ - ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا طلائیرنگ شوند. همینکه تارتلتها خنک شدند، کف تارتلتها قدری کرم گاناش بریزید و بعد داخلشان را با کرم پاتیسیر پر کنید.
اکنون پوره زرشک به شکل نیمکره را در کرم فرو برید و بعد روی تارتلت را با پوره زرشک به شکل مارپیچ بیارائید.
در صورت دلخواه اطراف تارتلت را با خامه فرمگرفته و زرشک بیارائید.
روش تهیه کرم گاناش
شکلات را به روش بنماری ذوب کنید و خامه و گلوکز گرمکرده را به آن بیفزائید.
روش تهیه کرم پاتیسیر
شیر و نیمی از شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شیر بجوشد.
سپس زردههای تخممرغ، باقیمانده شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد آرد و نشاسته را بیفزائید.
حالا ورق ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه نرم شد، آب اضافیش را دور بریزید و ژلاتین را بفشارید تا آبش گرفته شود.
اکنون شیر، ژلاتین و کره را به مایه تخممرغی افزوده و قدری روی حرارت بگذارید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
روش تهیه مواد رویه
پوره زرشک و شکر را با هم مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
آنگاه محلول ژلاتین را به پوره زرشک بیفزائید و نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب سیلیکونی به شکل نیمکره و نیم دیگر را در قالب سیلیکونی به شکل مارپیچ بریزید.
قالب را در فریزر بگذارید تا پوره زرشک ببندد و قابل مصرف شود.