آشپزباشی -اعظم گلزارمنش
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه فیله مرغ را به همراه نمک، فلفل و قدری زعفران در تابه بریزید و تفت دهید.
سپس مرغ را از تابه خارج کنید و میگو را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.
حالا میگو، مرغ، خامه، شوید، کیپر و نخودفرنگی را در کاسه مناسبی مخلوط کنید و پنیر را افزوده و هم بزنید.
اکنون ظرف مناسبی را با کره چرب کنید و مخلوط فراهم کرده را درون آن بریزید و سطحش را صاف کنید.
حالا سیبزمینیها را بشوئید، رطوبت آن را بگیرید و قدری در روغن تفت دهید و سپس سیبزمینی را روی سطح مواد بریزید و ظرف را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.