طرز تهیه تارتلِت میوههای تابستانی
فر (تاوَن) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد و یا 400 درجهی فارنهایت گرم كنید. آرد، بادام آسیاب شده، پودر شكر، كرهی نرم شده، زردهی تخممرغ و وانیل را با هم مخلوط نمائید و داخل كاسهی همزن برقی بریزید. حالا با مفتولهای خمیرزن، مواد را كمی بزنید تا با هم تركیب شوند. سپس مخلوط را به ظرف دیگری منتقل سازید و بتدریج شیر را بیفزائید تا مخلوط به شكل خمیر نرمی درآید. خمیر را در داخل كیسهی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. اكنون كف و دیوارهی قالب مافین را با روغن جامد چرب نمائید و خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و داخل قالب قرار دهید. كف خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا خمیر در هنگام پختن پف نكند اكنون قالب را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی كه اطراف تارت طلائی شود. قالب را از فر خارج كنید و بگذارید كاملا نانهای تارت خنك شوند. اینك داخل تارتلت را با مواد میانی پر كنید و روی آن مخلوطی از میوههای دلخواه بچینید و با پودر قند الك كرده تزئین كنید.
روش تهیهی مواد میانی:
پنیر خامهای و پودر شكر را، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری: تارتلت به تارت كوچك گفته میشود