Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

تارت پياز و ژامبون

تارت پياز و ژامبون

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي تهية خمير تارت براي 6 نفر:

آرد....................... 250 گرم

شير يا آب سرد...................نصف پيمانه

نمك..................... 1 قاشق چايخوري

زردة تخم‌مرغ................... 1 عدد

كره125 گرم يا روغن جامد................... 100 گرم

 

مواد لازم براي داخل تارت:

پياز داغ....................4 تا 5 قاشق سوپخوري

ژامبون گوشت دودي.................... 300 گرم

تخم‌مرغ................. 2 عدد

نمك......................1 قاشق چايخوري

پاپريكا يا فلفل قرمز...................... 1 قاشق چايخوري

پودر خردل................ 1 قاشق چايخوري

خامه................. 125 گرم

شير................... نصف پيمانه

پنير موتزارلا.................300 گرم

روش‌تهیه

آرد را در ظرف گودي بريزيد و در كاسة ديگر شير، نمك و زردة تخم‌مرغ را مخلوط كنيد و به آرد بيفزاييد و هم بزنيد تا آرد مرطوب شود. كره را كمي گرم كنيد تا نرم شود. بعد آن را تكه‌تكه كنيد و با آرد مخلوط كنيد و به آرامي و با نوك انگشتان مالش دهيد تا خمير لطيفي به دست آيد. خمير را در كيسه نايلوني قرار داده و به مدت 1 تا 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خمير استراحت كند.  سپس قالب تارت 20 سانتيمتري را چرب كنيد و خمير را با وردنه به اندازة كمي بزرگتر از قالب باز كنيد و آن را داخل قالب تارت بيندازيد. طوري كه خمير كاملاً كف و ديوارة قالب را بپوشاند. سطح خمير را به كمك نوك چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد تا پف نكند. فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجة فارنهايت گرم كنيد و قالب را به مدت 20 دقيقه روي پنجرة وسط فر قرار دهيد تا نان كمي برشته شود. سپس پياز داغ را روي تارت بپاشيد و روي آن را پاپريكا بپاشيد.  ژامبون را خلالي شكل خرد كنيد و روي پياز بريزيد. سپس دو عدد تخم‌مرغ را در ظرفي بشكنيد و كمي نمك، فلفل و خردل به آن بزنيد و با همزن خوب مخلوط كنيد. خامه و شير را هم افزوده و مخلوط بدست آمده را روي پياز و ژامبون بريزيد و پنير را رنده كرده روي مواد بپاشيد و ظرف تارت را در طبقه بالاي فر به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا پنير ذوب شود و سطح تارت كاملاً طلايي شود.

برچسب ها: تارتطرز تهیهآموزش اشپزیتارت پياز و ژامبونطرز تهیه تارت پياز و ژامبون تعداد بازديد: 320 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است