روشتهیه
آرد را در ظرف گودي بريزيد و در كاسة ديگر شير، نمك و زردة تخممرغ را مخلوط كنيد و به آرد بيفزاييد و هم بزنيد تا آرد مرطوب شود. كره را كمي گرم كنيد تا نرم شود. بعد آن را تكهتكه كنيد و با آرد مخلوط كنيد و به آرامي و با نوك انگشتان مالش دهيد تا خمير لطيفي به دست آيد. خمير را در كيسه نايلوني قرار داده و به مدت 1 تا 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خمير استراحت كند. سپس قالب تارت 20 سانتيمتري را چرب كنيد و خمير را با وردنه به اندازة كمي بزرگتر از قالب باز كنيد و آن را داخل قالب تارت بيندازيد. طوري كه خمير كاملاً كف و ديوارة قالب را بپوشاند. سطح خمير را به كمك نوك چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد تا پف نكند. فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجة فارنهايت گرم كنيد و قالب را به مدت 20 دقيقه روي پنجرة وسط فر قرار دهيد تا نان كمي برشته شود. سپس پياز داغ را روي تارت بپاشيد و روي آن را پاپريكا بپاشيد. ژامبون را خلالي شكل خرد كنيد و روي پياز بريزيد. سپس دو عدد تخممرغ را در ظرفي بشكنيد و كمي نمك، فلفل و خردل به آن بزنيد و با همزن خوب مخلوط كنيد. خامه و شير را هم افزوده و مخلوط بدست آمده را روي پياز و ژامبون بريزيد و پنير را رنده كرده روي مواد بپاشيد و ظرف تارت را در طبقه بالاي فر به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا پنير ذوب شود و سطح تارت كاملاً طلايي شود.