آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.آن گاه پیاز و تره فرنگی را بیفزائید و تفت دهید.
حالا آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید قدری سرد شود.
سپس آویشن،پنیر ریکوتا،پنیر پارمسان و زردۀ تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
حالا خمیر را روی سطح کار به ضخامت 5 میلیمتر پهن کنید و با کاتر به قطر 20 سانتیمتر قالب بزنید.
اکنون قدری از مواد را به شکلی وسط خمیرها قرار دهید که از اطراف 4 سانتیمتر خالی باشد.
سپس خمیرها را روی مواد بشکلی برگردانید که چین بخورد و مواد در وسط دیده شود.
اینک سفیده تخممرغ را رویشان بمالید و سینی فر را به مدت تقریبی 35 دقیقه در قرار دهید تا تارتها را بپزند.
آرد، کره خرد کرده و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.
آنگاه ماست را آرام آرام بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا دستگاه را خاموش کنید و خمیر را جمع کرده در کیسه فریزر قرار دهید و آن را 30 دقیقه استراحت دهید.