آشپزباشی - فاطمه درویش
آرد و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا کره و آرد به شکل خرده نان درآید. آنگاه آب سرد را بیفزائید و آن را مخلوط کنید.
سپس خمیر را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالبهای تارت قرار دهید.
اکنون فلفلهای دلمهای را به چهار قسمت تقسیم کنید و در سینی فر بگذارید و روی آنها با قلمو مخلوط سیر و روغن زیتون را بمالید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
سپس آنها را از فر خارج کنید و روی نانهای کیشها قرار دهید کمی پنیر روی آن ریخته و از مخلوط تخممرغ و شیر و ریحان رویش بریزید.
سپس کیشها را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.