Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

کیش فلفل کبابی

کیش فلفل کبابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 175 گرم

کره سرد (خرد کرده) 75 گرم

آب سرد 3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای (قرمز، زرد، نارنجی)  1 عدد از هر کدام

سیر له کرده 2 حبه

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده 100 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

شیر  150 میلی‌لیتر

برگ ریحان (خرد کرده) 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - فاطمه درویش

آرد و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا کره و آرد به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه آب سرد را بیفزائید و آن را مخلوط کنید.

سپس خمیر را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب‌های تارت قرار دهید.

اکنون فلفل‌های دلمه‌ای را به چهار قسمت تقسیم کنید و در سینی فر بگذارید و روی آنها با قلمو مخلوط سیر و روغن زیتون را بمالید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

سپس آنها را از فر خارج کنید و روی نان‌های کیش‌ها قرار دهید کمی پنیر روی آن ریخته و از مخلوط تخم‌مرغ و شیر و ریحان رویش بریزید.

سپس کیش‌ها را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیفاطمه درویشکیش و تارت و پایکیش فلفل کبابیتارت فلفل کبابی تعداد بازديد: 1236 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است