آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روش تهیه
آرد، كره، زردهي تخممرغ و نمك را در كاسه بزرگي بريزيد و با نوك انگشتان يا چنگال كره و زرده را با آرد كاملاً مخلوط نمائيد تا به صورت خرده نان درآيد. سپس شير را كمكم اضافه كنيد و به صورت دوراني با انگشتان آن را مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد. اكنون خمير را در كيسهي نايلوني بگذاريد و به مدت 20 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.
سپس روي ميز آرد بپاشيد و نيمي از خمير را با وردنه باز كنيد (به ضخامت 3 تا 4 ميليمتر) و در قالب ديواره كوتاه (قالب مخصوص تارت) به قطر 25 سانتيمتر كه قبلاً چرب كردهايد پهن كنيد. به طوري كه كف و ديوارهي قالب را بپوشاند خمير اضافي را از لبهي قالب جدا كنيد. قارچ و پياز داغ را مخلوط و كف خمير پخش كنيد و روي آن پنير بپاشيد. نيمهي ديگر خمير را نيز روي ميز آرد پاشيده شده، پهن كنيد و روي مواد مياني قرار دهيد. حالا با دست لبهي خمير زير و رو را به هم بچسبانيد. رويش را با مخلوط زردهي تخممرغ و زعفران اندود كنيد. اكنون قالب را در سيني بگذاريد و در طبقهي وسط فر گرم شده با دماي 175 درجهي سانتيگراد به مدت تقريبي 20 تا 25 دقيقه بپزيد تا سطح آن طلائي شود.