آشپزباشی - محیا ربیعی
آرد، نمک و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
آنگاه کره را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس پاپی سید و نیمی از آب یخ را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکنواختی حاصل شود.
چنانچه خمیر خشک بود، آب بیشتری به آن بیفزائید حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود دو ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.
خمیرهای قالب زده را در قالبهای مینی مافین قرار دهید و کف آن را چنگال بزنید تا خمیر هنگام پختن پف نکند!
اینک قالب را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر خنک شود.
آنگاه روی خمیرها را با کاغذ روغنی و قدری حبوبات بپوشانید و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس کاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر، تارتلتها را بپزید.
همینکه تارتلتها خنک شدند، داخلشان را با کرم لیمو پر کنید و روی آنها را با خامه فرم گرفته، پاپی سید و برشهای لیمو بیارائید.
روش تهيه كرم ليمو
زرده تخممرغها، آب ليمو، پوست ليمو، شكر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستي مخلوط
كنيد.
آنگاه ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مواد را پیوسته هم بزنيد تا كرم بپزد و غلیظ شود.
سپس كرم را صاف کنید و بعد کره را به آن بیفزائید.
حالا روی كرم را با سلفون بپوشانید و در يخچال قرار دهيد تا کاملا خنک و سرد شود.