Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

تارت ماهی تن

تارت ماهی تن

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

ماهي تن................... 2 قوطي

فلفل دلمه‌اي خرد كرده......................... 1 عدد كوچك

كنسرو ذرت...................... سه‌چهارم پيمانه

سير له كرده.............................. 1 حبه

نمك و فلفل ..................به ميزان لازم

پنير موزارلای دالیا.......................  200 گرم

 

مواد لازم براي تهية خمير تارت:

آرد..................... 250 گرم

كرة سرد................. 130 گرم

زردة تخم‌مرغ.................... 2 عدد

نمك .................به ميزان لازم

آب سرد........................ 2 تا 3 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

قوطي‌هاي ماهي تن را 20 دقيقه بجوشانيد. آن‌گاه ماهي تن را در صافي بريزيد تا روغن اضافي آن گرفته شود. حالا در ظرف مناسبي فلفل دلمه‌اي، ذرت، سير، نمك، فلفل و ماهي را مخلوط كنيد. سپس نيمي از پنير را با مواد فراهم كرده تركيب كنيد و در خمير تارت نيم‌پز شده بريزيد، سطح آن را صاف كنيد و رويش را با باقيمانده پنير بپوشانيد. اينك تارت را در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد به مدت تقريبي 15تا20 دقيقه بپزيد تا سطح تارت طلايي شود.

روش تهية خمير تارت:

 آرد، كرة خرد كرده، زرده و نمك را در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به صورت خرده نان شود. آن‌گاه آب را بيفزائيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود. حالا خمير آماده را 30 دقيقه در كيسة پلاستيكي در يخچال قرار دهيد. سپس روي سطح ميز كار قدري آرد بپاشيد و خمير را با وردنه به فرم ظرف تارت به ضخامت 4 تا 5 ميلي‌‌متر پهن كنيد. اكنون خمير را دور وردنه بپيچيد و در ظرف تارت پهن كنيد و با دست فرم ظرف را به آن بدهيد، خمیر رايكساعت در يخچال قرار دهيد. سپس در كف خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد و در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد 15تا20 دقيقه بپزيد.

برچسب ها: تارتتارت ماهی تنطرز تهیه تارت ماهی تن تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است