آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
آرد، کره، زردة تخممرغ و نمک را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان شود. آنگاه شیر را بتدریج بیفزائید تا خمیر منسجم و لطیف شود. حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. اینک خمیر را روی سطح میز کار آرد پاشیده به ضخامت 3-4 میلیمتر پهن کنید سپس خمیر را در قالب پای قرار دهید، به گونهای که دیوارة قالب را بپوشاند، خمیر اضافی را جدا سازید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. اکنون قالب را از فر خارج کنید.
روش تهیة مواد میانی:
پیاز و قارچ را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و روی خمیر پختة پای بریزید. آنگاه تخممرغ، خامه، نمک و خردل را نیز در کاسة مناسب دیگری مخلوط کنید و روی سطح پای بدهید. سپس پنیر را روی آن بپاشید و به مدت 15-20 دقیقه دیگر در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد پای را بپزید تا سطح آن طلایی شود.