Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

تارت گوجه چرى

تارت گوجه چرى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

خميرهزارلا ١ بسته

سس كچاپ یک دوم پیمانه

پنير موزارلا رنده کرده ١ پيمانه

گوجه چرى حلقه کرده ٢٠ عدد

پودر آويشن 1 قاشق سوپخورى

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

شیر 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی

خمیر هزار لا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانت پهن کنید. آن‌گاه خمیر را با کاتر مخصوص پیراشکی گرد برش بزنید.

حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید. سپس روی خمیر را با کچاپ آغشته کنید و پنیر بریزید و گوجه‌ها را رویش بچینید.

اینک روی گوجه‌ها آویشن بپاشید، حالا تخم‌مرغ و شیر را مخلوط کنید و با قلمو اطراف خمیر را رومال کنید.

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا اطراف نان کاملا طلایی شود.

برچسب ها: تارت و پایمیان وعدهغذای خوشمزهپیش غذاآشپزباشیغذای سبکسرمه جلیلیتارت گوجه چری تعداد بازديد: 1445 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است