آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، فلفل سیاه، پودر شکر، نمک و وانیل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پسته و کره را به آن بیفزائید.
آنگاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
سپس خامه و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و در قالب تارت به اندازه 10 در 30 سانتیمتر قرار دهید.
اکنون روی خمیر را با کاغذ روغنی و توپهای سرامیکی مخصوص بپوشانید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه کاغذ روغنی و توپهای سرامیکی را بردارید و این بار تارت را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه تارت خنک شد، مایه میانی را رویش بریزید و تارت را دست کم 3 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
اکنون روی تارت را با انجیر، پسته و عسل بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
همه مواد را به جز انجیر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.