آشپزباشی - سرمه جلیلی:
روشتهیه
خمیر هزار لا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانت پهن کنید. آنگاه خمیر را با کاتر مخصوص پیراشکی گرد برش بزنید. حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید. سپس روی خمیر را با کچاپ آغشته کنید و پنیر دالیا بریزید و گوجهها را رویش بچینید. اینک روی گوجهها آویشن بپاشید، حالا تخممرغ و شیر را مخلوط کنید و با قلمو اطراف خمیر را رومال کنید. سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا اطراف نان کاملا طلایی شود.