آشپزباشی- اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
آرد را همراه با نمک در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خردهنان درآید. آنگاه 1-2 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. مرغ، نمک، فلفل و روغن زیتون بپاشید و رویش برگ بو بگذارید. اکنون سینة مرغ را رول کرده و در فویل بپیچید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه مرغ خنک شد، آن را حلقهای خرد کنید. آنگاه قالب تارت را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب پهن نمائید. روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند و آن را 15-20 دقیقه، در بپزید. همینکه تارت خنک شد، سس پستو را رویش بمالید و حلقههای بادمجان و مرغ را یکی در میان، روی تارت بچینید و از سس فراهم کرده رویش بریزید.
روش تهیة سس پستو
ریحان، گردو، سیر و پنیر را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد پوره شود. آنگاه روغن را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نمک و فلفل را به سس اضافه نمائید.
خواص بادمجان
از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد.