روشتهیه
ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجة سانتیگراد گرم کنید. هستة سیبها را در بیاورید و به خرد کنید. هسته گلابی را هم دربیاورید و آن را هم به صورت ورقهای خرد کنید. نیازی نیست گلابی سیب و گلابی را پوست بگیرید میوهها را در ظرف شیرینیپزی غیر چرب پخش کنید و روی آنها کمی ساکارز بپاشید. اگر دوست داشتید میتوانید روی میوهها آب انگور بریزید. در ظرف مناسبی آرد و باقیمانده ساکارز، شکر قهوهای، پوست لیمو، نمک، دارچین و جوز هندی را با هم ترکیب کنید. با استفاده از کارد یا نوک انگشتانتان، کره را روی مواد خشک تکه تکه کنید و با استفاده از مخلوط کن مواد را هم بزنید تا به شکل خمیر نان درآیند. آجیلهای خردشده را هم اضافه کنید. حالا مواد را به طور یکنواخت روی میوه بمالید.
سپس آن را به مدت 40-45 دقیقه آنرا بپزید. این دسر را داغ سرو کنید.
یادآوری
برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوهای بعد از باز شدن آن را داخل یک ظرف پلاستیک بی منفذ بریزید و در یخچال بگذارید.
میتوانید به جای سیب و گلابی، از هلو و شلیل استفاده کنید.
این دسر را قبل از شام آماده کنید و هنگام خوردن شام، آن را بپزید. افزودن بستنی وانیلی یا خامه زده شدة شیرین، به میل خودتان است ولی ما پیشنهاد میکنیم که از آنها در این دسر استفاده کنید.