Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 14:18

پای داغ سیب و گلابی

پای داغ سیب و گلابی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  ۶ نفر

سیب................. ۳ عدد بزرگ

پودر دارچین................. یک‌دوم قاشق چایخوری

 گلابی بزرگ سفت و رسیده ..............2 عدد

جوز هندی آسیاب شده...............یک دوم  قاشق چایخوری

آب انگور قرمز (در صورت دلخواه)............... 2-3 قاشق سوپخوری

کره............... 115گرم

آرد گندم.................... 75 گرم

بادام پرک................ 60 گرم

خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی.............. برای تزیین

شکر قهوه‌ای.................. 25 گرم

پوست لیمو رنده شده ................نصف یک لیمو

نمک ...................یک‌چهارم قاشق چایخوری

روش‌تهیه

ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجة سانتیگراد گرم کنید. هستة سیب‌ها را در بیاورید و به خرد کنید. هسته گلابی را هم دربیاورید و آن را هم به صورت ورقه‌ای خرد کنید. نیازی نیست گلابی سیب و گلابی را پوست بگیرید میوه‌ها را در ظرف شیرینی‌پزی غیر چرب پخش کنید و روی آنها کمی ساکارز بپاشید. اگر دوست داشتید می‌توانید روی میوه‌ها آب انگور بریزید. در ظرف مناسبی آرد و باقیمانده ساکارز، شکر قهوه‌ای، پوست لیمو، نمک، دارچین و جوز هندی را با هم ترکیب کنید. با استفاده از کارد یا نوک انگشتانتان، کره را روی مواد خشک تکه تکه کنید و با استفاده از مخلوط کن مواد را هم بزنید تا به شکل خمیر نان درآیند. آجیل‌های خردشده را هم اضافه کنید. حالا مواد را به طور یکنواخت روی میوه بمالید.

سپس آن را به مدت 40-45 دقیقه آنرا بپزید. این دسر را داغ سرو کنید.

یادآوری

برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه‌ای بعد از باز شدن آن را داخل یک ظرف پلاستیک بی منفذ بریزید و در یخچال بگذارید.

می‌توانید به جای سیب و گلابی، از هلو و شلیل استفاده کنید.

این دسر را قبل از شام آماده کنید و هنگام خوردن شام، آن را بپزید. افزودن بستنی وانیلی یا خامه زده شدة شیرین، به میل خودتان است ولی ما پیشنهاد می‌کنیم که از آنها در این دسر استفاده کنید.

برچسب ها: پای سیبطرز تهیه پای سیبپای داغ سیب و گلابیپای گلابی تعداد بازديد: 468 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است