آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
اسفناج را بخارپز کنید آنگاه تره فرنگی را با دو قاشق سوپخوری کره تفت دهید.
حالا در کاسه مناسبی اسفناج، ترهفرنگی، دانه کاج، پیازچه، ریحان، تخممرغ، پنیرها، نمک، فلفل و خرده نان را مخلوط کنید.
سپس خمیر را به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و دو دایره به قطرهای 23 و 25 سانتیمتر از آن برش بزنید.
خمیر 23 سانتیمتری را در سینی فر قرار دهید و مواد فراهم کرده را روی آن بریزید و به صورت تپهای فرم دهید.
اطراف خمیر را به اندازة 2 سانتیمتر بدون مواد بگذارید و آن را مرطوب کنید و خمیر دوم را رویش قرار دهید.
اینک لبههای خمیر را به هم بچسبانید رویش را با تخممرغ همزده آغشته کنید و کنجد بپاشید.
حالا پای را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
اینک پای را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس میل نمائید.
روش تهیه سس گوجه فرنگی: روغن زیتون، گوجهفرنگی، رب، پیاز، برگ بو و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بپزید.
آنگاه برگ بو را جدا سازید و بقیه مواد را در مخلوطکن میکس کنید.
روش تهیه خمیر پای: 340 گرم آرد را به همراه 180 گرم کره سرد و یکچهارم قاشق چایخوری نمک در کاسه دستگاه، غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان درآید.
سپس تخممرغ همزده را اضافه کنید و در صورت نیاز قدری آب سرد بیفزائیدتا بصورت خمیر مناسبی درآید. خمیر را 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.