آشپزباشی - فرخناز حاتمی
گوشت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید.
آنگاه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، کاری را بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس رب گوجهفرنگی و کرفس را اضافه کنید و پس از چند دقیقه تفت دادن هویج، گشنیز و نخودفرنگی را با آن ترکیب کنید.
حالا در ظرف مناسبی بریرید و رویش را با پوره سیبزمینی بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید و 8 دقیقه هم گریل کنید تا پوره طلایی شود.
یادآوری
سیبزمینی را داغ داغ له کنید.
آنگاه کره و شیر را بیفزائید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.
اینک پوره آماده مصرف میباشد.