Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

پای گوشت و سبزیجات

پای گوشت و سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده 500 گرم

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

پودر زیره یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاری یک قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده 1 ساقه

هویج پخته خرد کرده 1 پیمانه

گشنیز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی 1 پیمانه

سیب‌زمینی پخته 6 عدد متوسط

کره 40 گرم

شیر 60 میلی‌لیتر

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

گوشت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید.

آن‌گاه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، کاری را بیفزائید و مخلوط نمائید.

سپس رب گوجه‌فرنگی و کرفس را اضافه کنید و پس از چند دقیقه تفت دادن هویج، گشنیز و نخودفرنگی را با آن ترکیب کنید.

حالا در ظرف مناسبی بریرید و رویش را با پوره سیب‌زمینی بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید و 8 دقیقه هم گریل کنید تا پوره طلایی شود. 

یادآوری

سیب‌زمینی را داغ داغ له کنید.

آن‌گاه کره و شیر را بیفزائید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.

اینک پوره آماده مصرف می‌باشد.

برچسب ها: پایپای گوشتطرز تهیه پایآشپزباشیپای سبزیجاتشور و شیرینپای گوشت و سبزیجاتدستور تهیه پای گوشت و سبزیجاتروش تهیه پای گوشت و سبزیجات تعداد بازديد: 943 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است