آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
پسته، گردو، بادام و شکر را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و خرد کنید و بعد دارچین را بیفزائید.
آنگاه قالب تارتلت را به قطر ۱۰ سانتیمتر با کره چرب کنید و خمیر فیلو را به گونهایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند، در قالب بگذارید و رویش کره بمالید.
سپس قدری از مخلوط مغزها رویش بپاشید و لایه بعدی خمیر را که به اندازه قطر قالب برش زدهاید، روی آن بگذارید.
این کار را تا ۳ لایه خمیر ادامه دهید و تارتلتها را در سینی شیرینیپزی بچینید.
حالا تارتلت باقلوا را به مدت تقریبی 30 – 35 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائیرنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون باقلوا را از فر درآورید و رویشان شربت ولرم بریزید و با قدری خلال پسته بیارائید و سرو کنید.
روش تهیه سیروپ
همه مواد را به جز آب پرتقال در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و شربت بجوشد.
آنگاه شربت را ۱۰ دقیقه بجوشانید و در آخر آب پرتقال را به آن بیفزائید.