Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 14:21

تارتلت باقلوا

تارتلت باقلوا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

پسته خام ۵۰ گرم

گردو ۱۵۰ گرم

بادام درختی ۵۰ گرم

شکر ۸۰ گرم

دارچین ۱ قاشق چایخوری

خمیر فیلو ۱۰ ورق

کره آبکرده ۲۵۰ گرم

مواد لازم سیروپ

آب   180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

شکر  150 گرم

عسل   270 گرم

پوست لیموی رنده کرده ۱ قاشق سوپخوری

اب پرتقال تازه  ۲ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

پسته، گردو، بادام و شکر را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و خرد کنید و بعد دارچین را بیفزائید. 

آن‌گاه قالب تارتلت را به قطر ۱۰ سانتیمتر با کره چرب کنید و خمیر فیلو را به گونه‌ایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند، در قالب بگذارید و رویش کره بمالید.

سپس قدری از مخلوط مغزها رویش بپاشید و لایه بعدی خمیر را که به اندازه قطر قالب برش زده‌اید، روی آن بگذارید.

این کار را تا ۳ لایه خمیر ادامه دهید و تارتلت‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

حالا تارتلت باقلوا را به مدت تقریبی 30 – 35 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی‌رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون باقلوا را از فر درآورید و رویشان شربت ولرم بریزید و با قدری خلال پسته بیارائید و سرو کنید.

روش تهیه سیروپ

همه مواد را به جز آب پرتقال در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و شربت بجوشد.

آن‌گاه شربت را ۱۰ دقیقه بجوشانید و در آخر آب پرتقال را به آن بیفزائید.

برچسب ها: شیرینیباقلواآشپزباشیشور و شیرینتارتلت باقلوا تعداد بازديد: 1104 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است