روشتهیه
آرد و شكر را دريك ظرف مناسب ريخته كره را اضافه كرده خوب مالش دهيد زرده تخممرغ و بعد آبليمو را نيز اضافه كنيد در حدي كه صاف و يك دست شود، ورز دهيد و در يك كيسه نايلون به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس خمير را روي سطح آرد بپاشيد، باز كنيد و در يك قالب پاي 23 سانتيمتري قرار دهيد، لبه خمير را خوب با انگشت فشار دهيد و خمير اضافي را با وردنه از قالب جدا كنيد و مجدداً 20 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
سپس از يخچال خارج كرده يك تكه كاغذ روغني به اندازه محيط داخل آن روي خمير قرار دهيد روي كاغذ را با حبوبات خشك بپوشانيد و در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار دهيد سپس از فر خارج كنيد و كاغذ روغني را به همراه حبوبات از روي خمير برداريد و مجدداً 10 دقيقه در فر قرار دهيد بعد از پخته شدن از فر خارج كرده در حرارت معمولي اتاق آن را خنك كنيد. روي خمير را با كرم بپوشانيد روي كرم را به شكل منظم از ميوههاي دلخواه بچينيد رويش را با آگار براق كنيد.
طرز تهيه كرم:
يك چهارم فنجان از شير را بهمراه تخممرغ و زرده تخممرغ، آرد، آرد ذرت، شكر و وانيل با هم مخلوط كرده يك فنجان ديگر شير را كه در حال جوشيدن است به مواد فوق افزوده و مرتب هم بزنيد همه مواد را مجدداً روي حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا بجوش آيد و غليظ شود بعد از خنك شدن روي خمير آماده پاي بريزيد.
طرز تهيه آگار:
نصف قاشق چايخوري آگار را به همراه 50 گرم شكر و 100 ميلي ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد، بعد از چند جوش از روي حرارت برداشته، بعد از خنك شدن با برس روي آن بماليد.