آشپزباشی - فاطمه درویش
آرد و کره را در دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روش کنید تا به شکل خرده نان درآید آنگاه آب را اضافه کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمترببرید و در قالبهای تارت قرار دهید.
رویشان را نیز با کاغذ روغنی و لوبیا بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
حالا سیبزمینی، کدو و بادمجان را لایه لایه روی تارت بچینید و روی آن سس بریزید و روی سسها را با پنیر و پودر سوخاری بپوشانید.
اینک تارت را دوباره در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
روش تهیه سس
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود .
آنگاه پیازچه را بیفزائید و کمی آن را تفت دهید.
حالا ریحان و گوجهفرنگی را به مواد اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.