طرز تهیه پـای لیـمو با شیـر عسلی
زردهی تخممرغ و پودر قند را با هم مخلوط كنید و كره را نیز به آن بیفزائید. بعد شیر را افزوده و مخلوط سازید سپس آرد را كمكم اضافه كنید تا مایه، خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال استراحت دهید. آنگاه خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، باز كنید و در قالب پای چرب كرده، پهن كنید. روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا در هنگام پخت خمیر بالا نیاید. روی خمیر یك تكه كاغذ روغنی بیندازید و روی كاغذ را با حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 15 دقیقهی دیگر در فر بپزید تا خمیر پای برشته شود. بعد از خنك شدن، كرم لیمو را روی نان پختهی پای بریزید و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد با خامهی فرم گرفته و حلقههای لیمو، تزئین كنید.
روش تهیهی كرم لیمو:
زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و مایه، كمی غلیظ شود. بعد آرد ذرت را بیفزائید و شیر را كمكم به مایه اضافه نمائید. حالا مایه را با حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. آنگاه از روی اجاق بردارید و شیر عسلی و پوست لیمو را به كرم بیفزائید. پودر ژلاتین را روی آب لیمو بپاشید و به روش بنماری حل كنید و به كرم بیفزائید. پس از گذشت 2 دقیقه، كرم را از روی اجاق بردارید و بعد از خنك شدن، به مصرف برسانید.