Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 14:22

تارتلت موهیتو

تارتلت موهیتو

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد 

مواد لازم خمیر

آرد 225 گرم

پودر شکر 40 گرم

کره سرد (خرد کرده) 125 گرم

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

آب سرد 1 قاشق سوپخوری 

مواد لازم میانی

پنیر ماسکارپونه 375 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق سوپخوری

پودر شکر 120گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آب‌لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

آرد 1 قاشق سوپخوری

برگ نعنا (خرد کرده) 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم مرنگ

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

شکر دانه ریز 110 گرم

نشاسته ذرت یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر شکر 50 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

6 قالب تارتلت را به قطر 10 سانتیمتر اندکی چرب کنید (از قالب‌هایی که دیواره آن از کف جدا است استفاده کنید).

آن‌گاه آرد، پودر شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها و آب را بیفزائید تا مواد خمیر شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و در قالب تارتلت قرار دهید.

اطراف آن را مرتب کنید و اضافی‌های خمیر را بگیرید. اینک قالب‌های پر کرده از خمیر را نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه روی خمیرها را با کاغذ و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید و تارتلت‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

سپس تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و تارتلت‌ها را 10 دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.

اکنون دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید و مواد میانی را فراهم کنید.

اینک تارتلت‌ها را با کرم لیمو و بعد با مایه میانی پر کنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

سپس فر را خاموش کنید و در آن را نیمه باز بگذارید تا تارتلت‌ها در فر خنک شوند.

حالا تارتلت‌ها را یک شب در یخچال نگه دارید.

قبل از مصرف، روی تارتلت‌ها را با مرنگ بپوشانید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مرنگ قدری طلائی شود.

روش تهیه مواد میانی 

پنیر ماسکارپونه، پوست لیمو، پودر‌شکر،تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه آب‌لیمو، آرد و برگ نعنا را بیفزائید و مخلوط کنید.

روش تهیه مرنگ 

سفیده تخم‌مرغ‌ها و شکر را در کاسه مناسبی که بهتر است فلزی باشد، بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید.

آن‌گاه این مخلوط را با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس آن را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و بعد آرد ذرت را به آن بیفزائید.

حالا پودر شکر را الک کنید و آن را کم‌کم درون مرنگ بریزید. 

روش تهیه کرم لیمو

 برای تهیه کرم لیمو، یک‌چهارم پیمانه آب‌لیمو را همراه با یک قاشق سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، 50 گرم شکر، 4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت و یک‌دوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و 15 گرم کره به آن افزوده و مخلوط کنید.

روی کرم را بپوشانید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.

برچسب ها: روش تهیه مرنگآشپزباشیشور و شیرینتارتلت موهیتودستور تهیه تارتلت موهیتوروش تهیه تارتلت موهیتوطرز تهیه تارتلت موهیتوروش تهیه کرم لیمو تعداد بازديد: 1202 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارتلت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است