آشپزباشی - مریم عکاف
آرد نمک و کره را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرد نان درآید.
سپس زردۀ تخم مرغ و آب سرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
حالاخمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده و داخل قالب کیش به قطر 23سانتیمتر بگذارید.
اینک روی خمیر را چنگال بزنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل خمیر را با لوبیا یا نخود پر کنید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
سپس کاغذ و حبوبات را برداشته و دوباره خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا خمیر پخته شود.
اکنون بادمجان،کدو و گوجه را حلقه ای برش دهید.آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.
اینک گوشت چرخ کرده،پیاز،نمک و فلفل را با هم ورز دهید و هربار به اندازۀ یک نارنگی از مواد برداشته و در دست پهن کنید و در روغن سرخ نمایید.
اینک کف خمیر را به سس آغشته کنید و به ترتیب بادمجان،کدو،گوجه و گوشت را در خمیر بچینید و خمیر را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید.