Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

کیش گوشت و بادمجان

کیش گوشت  و  بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

آرد  ۲۳۵ گرم

نمک ۱ پینچ

کره سرد خرد کرده۱۳۰ گرم

زردۀ تخم مرغ  ۱ عدد

آب سرد۱- ۲ قاشق چایخوری

بادمجان ۳ عدد

کدو  ۳ عدد

گوجه ۳ عدد

روغن به میزان لازم

گوشت چرخ کرده  ۳۰۰ گرم

پیاز رنده کرده  ۱عدد

نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

سس گوجه فرنگی یک دوم پیمانه

آشپزباشی - مریم عکاف

آرد نمک و کره را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و مواد را هم بزنید تا به شکل خرد نان درآید.

سپس زردۀ تخم مرغ و آب سرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

حالاخمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده و داخل قالب کیش به قطر 23سانتیمتر بگذارید.

اینک روی خمیر را چنگال بزنید و با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل خمیر را با لوبیا یا نخود پر کنید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

سپس کاغذ و حبوبات را برداشته و دوباره خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا خمیر پخته شود.

اکنون بادمجان،کدو و گوجه را حلقه ای برش دهید.آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.

اینک گوشت چرخ کرده،پیاز،نمک و فلفل را با هم ورز دهید و هربار به اندازۀ یک نارنگی از مواد برداشته و در دست پهن کنید و در روغن سرخ نمایید.

اینک کف خمیر را به سس آغشته کنید و به ترتیب بادمجان،کدو،گوجه و گوشت را در خمیر بچینید و خمیر را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیمریم عکافروش تهیه انواع کیش و تارتمواد لازم برای تهیه کیش گوشت و بادمجانکیش گوشت وبادمجان تعداد بازديد: 1324 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است