روشتهیه
پاستا را در آبجوش با كمي روغن و نمك بپزيد در حدي كه نرم شود. سپس پياز را در تابهاي با روغن تفت دهيد تا نرمشود.
گوشت را اضافه كرده، مخلوط كنيد. نرم كه شد هويجفرنگي را اضافه كنيد. در آخر پيازچه و گشنيز را اضافه و مخلوط كنيد نمك و فلفل آن را اندازه كرده، بگذاريد كمي سرد شود. از اين مواد داخل ماكارونيها را دانهدانه پر كنيد با دقت كه خرد نشود سعي كنيد هر كدام از ماكاروني پر شده سبز و قرمز و سفيد باشد با پيازچه و گشنيز و هويج سپس در ظرف دلخواه بچينيد. پنيرها را روي ماكارونيها چيده و در فر با حرارت 180 درجهي سانتيگراد بگذاريد تا كمي طلايي شود.