روشتهیه
تخم مرغ را 3 دقیقه با همزن بزنید. آنگاه روغن و شیر را بیفزایید. سپس سینة مرغ، فلفل دلمهای، سیبزمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا آرد، مایه خمیر، بیکینگپودر، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهمکرده را در چند مرحله به مایه تخممرغی اضافه و مخلوط نمایید. اینک به مایه کیک حدود 10-15 دقیقه در دمای محیط استراحت
دهید. قالب 25 سانتیمتری را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. حالا باقیماندة پنیر را روی کیک بریزید. سپس کیک را بهمدت 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید.
اکنون در ظرف مناسبی برگردانید و با سس دلخواه سرو نمائید.
یادآوری
مخلوط آرد و ادویهجات را الک کنید.
برای داشتن کیک پوک میزان اندازهگیری مواد را رعایت کنید.
میتوان بجای سینة مرغ از ژامبون نیز استفاده نمود.