Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

کــیـک مرغ و بادمجان

کــیـک مرغ و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

50 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

تخم مرغ...................... 2 عدد

روغن مایع...................... یک‌دوم پیمانه (100 میلی‌لیتر)

شیر ولرم...................... 1 پیمانه (150 میلی لیتر)

سینة مرغ پخته و خرد کرده...................  1 عدد (500 گرم)

فلفل دلمه ریز خرد کرده.................. 1 عدد (70 گرم)

سیب‌زمینی پخته ریز خرد و سرخکرده....................... 1 عدد (70 گرم)

بادمجان خرد و سرخکرده .....................1 عدد (100 گرم)

زیتون خرد کرده................. 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا ...................250 گرم

آرد ................... 2 پیمانه (300 گرم)

مایه خمیر..................... 1 قاشق سوپخوری (10 گرم)

بیکینگ‌پودر............................. 1 قاشق چایخوری

نمک، فلفل، پودر‌سیر و آویشن..................... به میزان لازم

روش‌تهیه

تخم مرغ را 3 دقیقه با همزن بزنید. آن‌گاه روغن و شیر را بیفزایید. سپس سینة مرغ، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا آرد، مایه خمیر، بیکینگ‌پودر، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم‌کرده را در چند مرحله به مایه تخم‌مرغی اضافه و مخلوط نمایید. اینک به مایه کیک حدود 10-15 دقیقه در دمای محیط استراحت

دهید. قالب 25 سانتیمتری را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. حالا باقیماندة پنیر را روی کیک بریزید. سپس کیک را به‌مدت 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید.

اکنون در ظرف مناسبی برگردانید و با سس دلخواه سرو نمائید.

یادآوری

  مخلوط آرد و ادویه‌جات را الک کنید.

  برای داشتن کیک پوک میزان اندازه‌گیری مواد را رعایت کنید.

  می‌توان بجای سینة مرغ از ژامبون نیز استفاده نمود.

برچسب ها: کیکمایه خمیرفینگرفودکــیـک مرغ و بادمجانبیکینگ‌پودر تعداد بازديد: 394 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است