روشتهیه
فیله مرغ را با خردل، سیر، روغن، نمک و فلفل مرینت کنید. فلفل دلمهای را به صورت بند انگشتی برش دهید. ابتدا فیله را رول کرده و به ترتیب فلفل دلمهای و فیله مرغ را به سیخ چوبی بکشید. فیلهها را در ماهیتابه با روغن خیلی کم تفت داده و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 7 دقیقه قرار دهید سپس فیله را روی برنج بچینید.
طرز تهیه برنج:
ابتدا برنج را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کرده و همراه با پیاز نگینی، کره یا روغن تفت داده و یک عدد عصارهی مرغ و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. و روی حرات ملایم بپزید تا برنج حالت کته شود. قارچ را جداگانه با کره تفت داده و خامه را به آن اضافه کنید. برنج را به مقدار لازم به آن اضافه کرده و نصف قاشق سیر تازه و جعفری خرد شده بریزید.