Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

سوفله سيب‌زمينی با سوسيس

سوفله سيب‌زمينی با سوسيس

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پنیر موتزارلا رنده شده...........................100 گرم

سیب‌زمینی......................750 گرم

کره......................60 گرم

شیر......................یک‌دوم پیمانه

سفیده تخم‌مرغ.......................2 عدد

سوسیس..................400 گرم

نمک و فلفل....................به مقدار لازم

روش‌تهیه

سيب‌زميني را پخته و همراه با کره، شير، نمک و فلفل با گوشتکوب يا توسط دستگاه غذاساز پوره کنيد.  سفيدهي تخم‌مرغها را اينقدر بزنيد تا سفت شود و از کاسه نريزد. اين سفيده را به پوره سيب‌زميني اضافه کرده و مخلوط کنيد. سوسيس خرد شده را نيز اضافه کنيد. کف يک قالب فر يا ظرف پيرکس را کره ماليده و مواد فوق را داخل آن بريزيد و صاف کنيد. پنير رنده شده را روي آن ريخته و به مدت تقريبي30 دقيقه داخل فر از قبل گرم شده با دماي 180 سانتيگراد بگذاريد تا سوفله برشته شود. سپس از فر خارج کرده و به اشکال مستطيل يا لوزي بريده و داغ داغ سرسفره ببريد.

برچسب ها: آموزش آشپزیپیش غذاسوفله سيب‌زمينیطرز تهیه سوفله سيب‌زمينی تعداد بازديد: 667 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است