روشتهیه
سيبزميني را پخته و همراه با کره، شير، نمک و فلفل با گوشتکوب يا توسط دستگاه غذاساز پوره کنيد. سفيدهي تخممرغها را اينقدر بزنيد تا سفت شود و از کاسه نريزد. اين سفيده را به پوره سيبزميني اضافه کرده و مخلوط کنيد. سوسيس خرد شده را نيز اضافه کنيد. کف يک قالب فر يا ظرف پيرکس را کره ماليده و مواد فوق را داخل آن بريزيد و صاف کنيد. پنير رنده شده را روي آن ريخته و به مدت تقريبي30 دقيقه داخل فر از قبل گرم شده با دماي 180 سانتيگراد بگذاريد تا سوفله برشته شود. سپس از فر خارج کرده و به اشکال مستطيل يا لوزي بريده و داغ داغ سرسفره ببريد.