آشپزباشی- معصومه عیوضی
پیاز را مكعبی خرد كنید و در روغن تفت دهید. فلفل دلمهای را نیز خردكنید. بلغور را هم به مدت نیم ساعت بخیسانید و با آب كمی بپزید تا نیمپز شود.
سپس گشنیز و قارچ را خرد كنید و با پیاز و فلفل دلمهای كمی تفت دهید. حالا ادویهی كاری، نمك و فلفل و كمی رب بیفزائید.
بلغور نیمپز آبگرفته را با آب گوجه و مخلوط بالا تركیب سازید. بعد رشتهی پلوئی را اضافه نمائید و صبر كنید كمی دم بكشد.
در پایان، در صورت دلخواه كمی كرهیآبكرده به آن بیفزائید و از خود پذیرائی نمائید.
نكتهی خواندنی
از مهمترین اثرات گندم میتوان به كاهش دهنده چربی خون، ضد سرطان، محافظ عصب و ضد كمخونی اشاره نمود.