روشتهیه
قارچها را خیلی آرام و با سرعت در زیر آب سرد بشورید. در سینی فر بچینید. داخل آنها را از روغن زیتون و بالزامیک پر کنید تقریباًهر کدام یک قاشق چایخوری لازم دارد نمک و فلفل هم بزنید. 5 دقیقه در فر که از قبل با درجه 175 سانتیگراد گرم شده بگذارید در این فاصله قسمت سفید ترهفرنگی را گرد خرد کنید نازک در روغن تفت دهید تا نرم شود اسفناجها را هم خرد کرده کمی تفت دهید. قارچها را از فر خارج کرده داخل آنها را از مواد سبزیجات پر کنید روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.