تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
در قابلمهی مناسبی آب و نمك بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه گلچههای گل كلم را جدا كنید و در حدود 5 دقیقه، در آب جوش بپزید.
حالا گلكلم را از قابلمه در آورید و لوبیاسبز را در همان قابلمه به مدت تقریبی 5 دقیقه بپزید.
سپس گلكلم، لوبیا سبز، پیازچه، كدو سبز، زعفران، زردچوبه، تخممرغها، فلفل قرمز و كنجد را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اینك اندكی روغن در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. حال مایهی فراهمكردهی كوكو را در روغن بریزید و صبر كنید تا یك طرف كوكو بپزد و برشته شود.
اكنون كوكو را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. آنگاه كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.