آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه سویا، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید.
حالا پیازداغ، سبزی و رب گوجهفرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر آن را هم بزنید.
سپس از روی حرارت برداشته، برنج و لپه را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
اینک سر فلفلها را به آرامی با کارد تیزی جدا سازید، تخم آن را خارج کنید و درون فلفلها را با مواد فراهم کرده پر نمائید.
سپس در فلفل را بگذارید و با خلال دندان آن را محکم کنید.
حالا فلفلهای پر شده را در تابه دیواره بلندی قرار دهید، آب گوجهفرنگی را اضافه کنید و نمک و فلفل بیفزائید و با حرارت ملایم و در بسته دلمهها را 30-45 دقیقه بپزید.