تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. آنگاه كلم را بیفزائید و 10دقیقه تفت دهید.
حالا اسفناج، قارچ، پنیر، نمك، فلفل و زعفران را اضافه كنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس در تابه را بگذارید و 10دقیقه خوراك را بپزید.
اكنون زنجفیل را بیفزائید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با جوانهی ماش و برنج میل نمائید.
یادآوری: میتوانید پنیر را به تكههای مكعبی خرد كنید، در كمی زعفران حلكرده بغلتانید و در كنار غذا از آن استفاده نمائید.