Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 23 آذر 1403 - 08:33

رول تخم‌مرغ

رول تخم‌مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

تخم‌مرغ....................8 عدد

نمک..................یک‌چهارم قاشق چايخوری

آرد............... 3 قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان....................2 قاشق سوپخوری

اورگانو یا آویشن.................يك قاشق سوپخوری

فلفل سیاه تازه کوبیده....................یک‌چهارم قاشق چايخوری

پیاز................يك عدد

روغن..................به ميزان لازم

گوشت چرخ‌کرده................300 گرم

سوسیس پپرونی چرخ‌کرده....................300 گرم

کاری یا ادویه مخلوط....................يك قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی ریز خردشده...................250 گرم

پنیر موتزارلا رنده دالیا...................3 پیمانه

شیر...................یک‌چهارم پیمانه

روش‌تهیه

قالب مستطیل 30 × 42 سانت را با اسپری نچسب اسپری کنید سپس کاغذ روغنی انداخته و دوباره اسپری کنید. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. سفیده را با نمک زده تا سفت شود. در ظرف دیگری زرده را با آرد، پنیر پارمزان، اورگانو (آویشن) و فلفل مخلوط کرده و در آخر آهسته سفیده را با آن مخلوط کنید. مایه را در قالب ریخته و صاف  کنید در فر 180 درجه سانتی‌گراد 10 تا 12 دقیقه بگذارید تا بپزد و طلایی شود. رولت را روی حوله تمیز یا صفحه سیلیکونی برگردانید و کاغذ را جدا کنید. پیاز را ریز خرد کرده در تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس گوشت چرخ‌کرده و سوسیس چرخ‌کرده را اضافه کنید تا طلایی شود کاری را اضافه کنید. در آخر گوجه و پنیر موتزارلا را اضافه کرده و خاموش کنید. نصف از مواد را روی رولت ریخته نصف از پنیر پارمزان بپاشید دوباره مواد گوشتی و پنیر را تکرار کنید لبه املت را شیر مالیده و لوله کرده محکم کنید روی رولت شیر مالیده 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود سپس حلقه کرده و سرو کنید.

برچسب ها: رولتادویه کاریآویشناورگانوآموزش اشپزیپنیر پارمزانپنیر موتزارلا تعداد بازديد: 205 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است