Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

رول پاستا

رول پاستا

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده.................. 500 گرم

پیاز متوسط، رنده‌شده................ 1 عدد

نمک و فلفل از هرکدام ...............1 قاشق چای‌خوری

پاستای شلنگی، آب‌کش‌شده............... 200 گرم

پنیر رنده‌شده................. 100 گرم

کاهو و برگ‌های تازه جعفری................. برای تزیین

مواد سس گوجه:

پیاز ریزخردشده................ 1 قاشق سوپ‌خوری

روغن............... 2 قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه.................... 1 قاشق چای‌خوری

پوره گوجه‌فرنگی...................... 1 پیمانه

روش‌تهیه

گوشت را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و روی یک لایه کیسه فریزر خوب پهن کنید (به قطر نیم سانتی‌متر به شکل مستطیل)، پاستای آب‌کش‌شده را کنار هم روی گوشت بچینید و بعد پنیر را اضافه کرده و خوب پخش کنید، سپس با کمک نایلون گوشت را رول کنید. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و رول را در سینی قرار دهید و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزد. در پایان رول گوشت و پاستا و پنیر را همراه سس گوجه و برگ‌های سبز سبزی‌جات سرو نمایید.

طرز تهیه سس گوجه:

پیاز را در روغن تفت دهید، زردچوبه را افزوده و پوره گوجه را هم اضافه کنید و بگذارید تا غلیظ شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیفینگرفودرول پاستاطرز تهیه رول پاستا تعداد بازديد: 410 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است