Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

پنیر ماهاناتی

پنیر ماهاناتی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

روغن.....................2 قاشق سوپ‌خوری

پوره‌ی زنجبیل..............1 قاشق سوپ‌خوری

فلفل سفید..................1 قاشق چای‌خوری

پوره‌ی سیر.................1 قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه...................یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل سبز قلمی خرد شده....................3 عدد

نمک...................به مقدار لازم

پیازداغ پوره شده....................2 قاشق سوپ‌خوری

بادام هندی..................5 عدد

پودر نارگیل...................2 قاشق سوپ‌خوری

نخودفرنگی پخته  ...................... 100 گرم

پنیر کورد .......................250 گرم

شنبلیله خرد شده  ...........................  یک دسته کوچک

گرام ماسالا  ................... 1 قاشق چای‌خوری

خامه ........................1 قاشق سوپ‌خوری

 

روش تهیه

روغن را در تابه گرم کنید و زنجبیل، فلفل سبزقلمی و سیر را ریخته و تفت دهید، سپس زردچوبه، فلفل سفید، نمک، پیازداغ، پوره بادام هندی (بادام هندی را با کمی آب در غذا ساز پوره کنید.)و نارگیل را اضافه کنید، آب را هم اضافه کرده و بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد، در این هنگام نخودفرنگی، پنیر، شنبلیله و گرام ماسالا را بریزید و بگذارید خوراک جا بیفتد. در پایان خامه را ریخته و از روی شعله بردارید و با نان یا برنج سرو نمایید.

برچسب ها: پنیرپنیر ماهاناتیطرز تهیه پنیر ماهاناتیپنیر گیاهی تعداد بازديد: 365 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است