آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
بادمجانها را از طول به دو قسمت برش بزنید، آنگاه قدری نمک رویش بپاشید و یک ساعت استراحت دهید. حالا قدری درون بادمجان را خالی کنید. سپس آن را با هولة آشپزخانه خشک کنید و در روغن شناور با حرارت ملایم سرخ کنید. اینک بادمجانها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید. ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود. حالا فلفل سبز، فیلة گوجهفرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجانها را با این مواد پر کنید. سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجهفرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکمپر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. در صورت دلخواه روی بادمجانها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.
خواص بادمجان
بادمجان حاوی مقادیر غنی از فیبر می باشد و به همین دلیل می تواندبه بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک شایانی می کند. علاوه بر این فیبر موجود در بادمجان برای بهبود معده درد و هضم آسان تر غذا نیز کاربردی می باشد.