Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

مرغانه پلاو

مرغانه پلاو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ آب‌پز....................... 2 عدد

پنیر لیقوان یا تبریزی.................... 100 گرم

برنج.................... 1 پیمانه

نمک و فلفل..................... به مقدار دلخواه

کره.................... 50 گرم

گردو، آسیاب‌شده........................ یک‌چهارم پیمانه

نعناع و جعفری خردشده...................... 2 قاشق سوپ‌خوری

گردوی خردشده و گوجه گیلاسی برای تزیین.................. به مقدار لازم

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها را رنده کنید. پنیر را هم رنده کنید. برنج را با مقداری نمک و کره به صورت کته دم کنید (کمی نرم‌تر از حد معمول همیشه باشد). تخم‌مرغ، پنیر، گردوی آسیاب‌شده، برنج، سبزی‌ها و کمی نمک و فلفل را در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید. از مخلوط گلوله‌هایی به اندازه گردو درست کرده و در ظرف سرو قرار دهید و روی آن را گردوی خردشده بپاشید و با گوجه گیلاسی تزیین نمایید.

برچسب ها: مرغانه پلاو تعداد بازديد: 511 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است