روشتهیه
آرد و نمک را در کاسه ای الک کنید، کره خرد شده را روی آرد بریزید و با کف دست ماساژ دهید زرده های زده شده را کم کم و با دست به خورد آرد بدهید. شیر را نیز کم کم اضافه کرده و با دست مواد را خمیر کنید خمیر نباید زیاد شل باشد و به دست بچسبد. خمیر آماده را در نایلون به مدت 30 دقیقه در دمای معمولی استراحت دهید. خمیر را باز کرده، به مربع های 4 یا 5 سانتی برش داده در مرکز آن یک قاشق از مایه آماده شده ذیل بگذارید و مانند بقچه ببندید به طوری که نوک هر 4 ضلع به هم چسبیده و رو به بالا باشد و بعد در روغن فراوان داغ شده (شناور) سرخ کنید.
طرز تهیه مواد میانی:
گوشت را به همراه نمک و فلفل در کره تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس قارچ ورقه شده را اضافه و همراه با گوشت تفت دهید تا آب آن جمع شود، بعد پیاز سرخ کرده، رب گوجهفرنگی و سس تند گوجه را با گوشت کاملاً مخلوط کنید، زمانی که از روی حرارت برداشتید پاستای پخته و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید در این دستور سیر باید بعد از پخت به صورت خام در مواد رنده شود.پاستا را به مدت 7 دقیقه در آب جوشان و نمک بجوشانید تا پخته شود. در اینجا به جای نودل از پاستا استفاده شده است.