تحریریه آشپزباشی
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. بعد پیاز، هل، دارچین، میخك و فلفل سیاه را بیفزائید.
آنگاه مخلوط را به مدت 2 دقیقه با سرعت سرخ كنید.
سپس زنجفیل، سیر، نمك، گوجهفرنگی و سیبزمینی را به آن اضافه كنید.
حالا نخود و برنج را به مخلوط بیفزائید و درجه حرارت را ملایم كنید.
اینك یك قاشق سوپخوری از گشنیز به مخلوط اضافه نمائید و آب روی آن بریزید.
بعد درِ ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیكه تمامی آب جذب پلو شود، بپزید.
اكنون پلو را در دیس مناسبی بكشید و رویش را با باقیماندهی گشنیز تزئین كنید.