تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آنگاه لوبیا را در آب بخیسانید و بپزید. سپس قارچ را همراه با نیمی از کره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.
حالا هویج را نیز همراه با باقیمانده کره، شکر و نیمی از زعفران، در تابه دیگری بریزید و تفت دهید. اکنون خلال پسته، بادام و کشمش را در گلاب بخیسانید و بعد در روغن کنجد تفت دهید.
آنگاه برنج را در ظرف مناسبی بریزید و باقیمانده زعفران، مخلوط هویج، قارچ و آجیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک پلو را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، روی حرارت ملایم دم کنید. حالا برنج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید و با زرشک تفت داده با شکر و اندکی زعفران، بیارائید.