Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

سوپ اسفناج (دیابت)

سوپ اسفناج (دیابت)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

اسفناج 500 گرم

 

تره فرنگی 1 عدد متوسط

 

كلم قمری 1 عدد (200 گرم)

 

شیر پاستوریزه‌ی كم‌چرب 2 پیمانه (300 میلی‌لیتر)

 

آب مرغ كم‌چرب 2 پیمانه (300 میلی‌لیتر)

 

بادام (یا گردو) 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

آشپزباشی

 

اسفناج را بشوئید و خرد كنید. بعد تره‌فرنگی و كلم قمری را به قطعات كوچك تقسیم كنید.

آن‌گاه مواد را درون قابلمه بریزید و شیر و آب مرغ را اضافه نمائید و صبر كنید تا مواد بپزد.

سپس آن را درون مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید.

بعد روی حرارت كم، به مدت 5-10 دقیقه قرار دهید.

در صورت تمایل، می‌توانید مقدار كمی دیگر شیر به مخلوط بیفزائید.

هنگامی كه سوپ آماده شد، آن را درون بشقاب بریزید و با بادام بوداده یا مغز تخم آفتابگردان و یا گردوی بوداده، تزئین و میل كنید.

روش تهیه‌ی بادام بوداده

از بادام پوست‌گرفته استفاده كنید. برای گرفتن پوست بادام، مقداری آب را جوش آورید و بادام را داخل آن بریزید.

همین كه آب دوباره به جوش آمد، بعد از 10-15 ثانیه آن را آب‌كش نمائید. در این حالت، پوست بادام به راحتی جدا می‌شود.

اكنون آن را در معرض هوا قرار دهید تا به‌طور كامل خشك شود.

آن‌گاه بادام را در تابه‌ی نچسب، روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا كمی طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجآموزش آشپزیآموزش سوپسوپ و آشدستور تهیه سوپآشپزباشیآشپزی دیابتیغذای دیابتیسوپ اسفناجبادام بوداده تعداد بازديد: 1506 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است