آشپزباشی
اسفناج را بشوئید و خرد كنید. بعد ترهفرنگی و كلم قمری را به قطعات كوچك تقسیم كنید.
آنگاه مواد را درون قابلمه بریزید و شیر و آب مرغ را اضافه نمائید و صبر كنید تا مواد بپزد.
سپس آن را درون مخلوطكن بریزید و پوره كنید.
بعد روی حرارت كم، به مدت 5-10 دقیقه قرار دهید.
در صورت تمایل، میتوانید مقدار كمی دیگر شیر به مخلوط بیفزائید.
هنگامی كه سوپ آماده شد، آن را درون بشقاب بریزید و با بادام بوداده یا مغز تخم آفتابگردان و یا گردوی بوداده، تزئین و میل كنید.
روش تهیهی بادام بوداده
از بادام پوستگرفته استفاده كنید. برای گرفتن پوست بادام، مقداری آب را جوش آورید و بادام را داخل آن بریزید.
همین كه آب دوباره به جوش آمد، بعد از 10-15 ثانیه آن را آبكش نمائید. در این حالت، پوست بادام به راحتی جدا میشود.
اكنون آن را در معرض هوا قرار دهید تا بهطور كامل خشك شود.
آنگاه بادام را در تابهی نچسب، روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا كمی طلائیرنگ شود.