Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

بادنجان پرشده با گوشت گوسفندی

بادنجان پرشده با گوشت گوسفندی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بادنجان (ترجیحاً دلمه‌ای)................ 2 عدد

پیاز خردشده ...............1 عدد

روغن زیتون................ 4 قاشق سوپ‌خوری

سیر له‌شده ................2 حبه

رب گوجه ................3 قاشق سوپ‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز، خردشده.................... 1 عدد

گوشت گوسفندی خردشده.................500 گرم

گوجه‌فرنگی، مکعبی‌خردشده................ 3 عدد

دانه صنوبر...................... یک‌دوم پیمانه

نمک و فلفل سیاه ......................به مقدار لازم

دارچین................... یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نعناع تازه، ریزخردشده.................... 4-5 شاخه

پنیر سفید، مکعبی‌خردشده................. یک‌دوم پیمانه

 

روش‌تهیه

بادنجان‌ها را به صورت طولی نصف کنید، با قاشق داخل آن‌ها را خالی کرده و محتویات داخلی را کنار بگذارید، سپس بادنجان‌ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای 190 درجه سانتی‌گراد کبابی کنید.

پیاز را در روغن زیتون تفت دهید و سیر را هم اضافه کنید، پس از طلایی‌شدن پیاز، رب گوجه، فلفل دلمه‌ای و گوشت را افزوده و تفت دهید، وقتی رنگ گوشت تغییر کرد محتویات داخلی بادنجان‌ها را که کنار گذاشته بودید همراه با گوجه‌فرنگی، دانه صنوبر، نمک، فلفل سیاه و دارچین بیفزایید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید، سپس از روی حرارت برداشته و نعناع را اضافه کنید. داخل بادنجان‌های کبابی‌شده را با مواد گوشتی پرکنید و پنیر را روی آن ریخته و سرو نمایید.

برچسب ها: بادمجانطرز تهیهبادمجان شکم پربادنجان پرشده با گوشت گوسفندی تعداد بازديد: 372 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است