روشتهیه
بادنجانها را به صورت طولی نصف کنید، با قاشق داخل آنها را خالی کرده و محتویات داخلی را کنار بگذارید، سپس بادنجانها را روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 190 درجه سانتیگراد کبابی کنید.
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید و سیر را هم اضافه کنید، پس از طلاییشدن پیاز، رب گوجه، فلفل دلمهای و گوشت را افزوده و تفت دهید، وقتی رنگ گوشت تغییر کرد محتویات داخلی بادنجانها را که کنار گذاشته بودید همراه با گوجهفرنگی، دانه صنوبر، نمک، فلفل سیاه و دارچین بیفزایید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید، سپس از روی حرارت برداشته و نعناع را اضافه کنید. داخل بادنجانهای کبابیشده را با مواد گوشتی پرکنید و پنیر را روی آن ریخته و سرو نمایید.