Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

ماکارونی با سس اسفناج

ماکارونی با سس اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

ماکارونی یک بسته.............. 500 گرمی

اسفناج ............نیم کیلو

قارچ........... 250 گرم

نمک و فلفل و روغن........... به میزان لازم

هویج ..........2 عدد

آویشن......... به میزان لازم

پیاز ............یک عدد

 

طرز تهیه:

ابتدا ماکارونی ها را آبکش کرده و بعد از ریختن آب سرد بر روی آنها و آبکشی کنار می گذاریم.

در مرحله بعد پیاز داغ درست کرده و اسفناج ها را در ظرف پیاز داغ حسابی تفت می دهیم و درب ظرف را می گذاریم تا اسفناج ها پخته شود و آب آن کاملا کشیده و در آخر له له شود و به روغن بیفتد.

بعد از له شدن اسفناج ها قارچ های خرد شده را به ظرف اضافه کرده و در روغن تفت می دهیم و به آن نمک و روغن و فلفل و آویشن اضافه می کنیم و می گذاریم مواد 10 دقیقه با هم مخوط شود و جا بیفتد.

حالا از این مواد لا به لای ماکارونی ها قرار می دهیم و آن را دم می کنیم .

برچسب ها: پاستااسفناجسس اسفناجطرز تهیه پاستاماکارونیقارچآویشنفستفود تعداد بازديد: 297 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است