آشپزباشی- معصومه عیوضی
برنج را بخیسانید و آبکش کنید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. حالا زردچوبه، لپه باقلا، نخودفرنگی و به میزان کافی آب بیفزائید و آن را بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
اینک شیر، 4 قاشق سوپخوری از زعفران، کره، کنجد و کمی نمک را در قابلمه مناسبی مخلوط کنید، قدری از برنج را در قابلمه بریزید، رویش از مخلوط باقلا و نخود بریزید و با لایهای از برنج رویش را بپوشانید.
حالا باقیمانده برنج را با شوید مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزائید. اکنون زعفران باقیمانده و روغن کنجد (اضافی) را روی سطح پلو بدهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه پلو را دم کنید.
حالا پلو را در دیس مناسبی بکشید و در صورت دلخواه رویش را با قارچ بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید چوب دارچین را در لابهلای برنج قرا دهید.