تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
برنج را دو ساعت در آب و نمک بخیسانید و بعد در صافی بریزید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و برنج را در آن تفت دهید. سپس آب، کره، زعفران و نمک را به برنج بیفزائید و بگذارید برنج بپزد.
حالا سیر و گشنیز را درون پلو بریزید و مخلوط کنید. آنگاه در قابلمه را بگذارید تا پلو دم بکشد. اکنون سبزی پلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بکشید و با پنیر کرد مزهدار کرده بیارائید.
یادآوری: برای مزهدار کردن پنیر کرد؛ پودر مخصوص را همراه با مقداری آب و تخممرغ در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا مایه غلیظی حاصل شود.
آنگاه پنیر را در این مایه بغلتانید و در روغن کنجد سرخ کنید. حالا پنیر سرخکرده را در مخلوط سیر له کرده و روغن زیتون بغلتانید و مصرف نمائید.