آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روش تهیه
سینة مرغ، پودر بادام، جعفری، سس مایونز، نمک و فلفل را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه در کنار نانها شکافی ایجاد کنید. حالا هربار یک قاشق از مواد فراهم کرده را درون نانها قرار دهید. اینک ساندویچهای پر شده را تا هنگام مصرف در یخچال قرار دهید.
خواص بادام
بادام همچون گردو و پسته ازجمله آجیلهای خوشمزهای است که اتفاقا خواص بسیاری هم برای سلامتی دارد. بادام از میوهی درخت بادام بهدست میآید. نام علمی این خشکبار پرونوس دالسیس (Prunusdulsis) و بومی مناطق خاورمیانه، هند و شمال آفریقاست. همچنین در مناطقی مثل ایران، عربستان سعودی، لبنان، ترکیه، سوریه، اردن و اسرائیل یافت میشود. طعم بادام از شیرین تا تلخ قابلتغییر است و هر دو نوع آن در فروشگاهها وجود دارد. این آجیل خوشمزه، خواص درمانی زیادی نیز دارد که در ادامه به برخی از خواص بادام اشاره خواهیم کرد.