تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
روغن كنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. كلمقمری را بیفزائید و تفت دهید تا اندكی نرم شود. آنگاه قارچ را افزوده و تفت دهید. حالا لپه و پیاز داغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس ربگوجهفرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین را درون كلم بریزید و مخلوط كنید.
اكنون برنج را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید و آبكشی كنید. حالا در قابلمه مناسبی، قدری روغن كنجد بریزید و برنج و مخلوط كلمقمری را لابهلای هم، در قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا پلو دم بكشد. آنگاه زرشك، شكر و زعفران را در تابه كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. حالا كلم پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و مخلوط زرشك را به آن بیفزائید
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوانید قدری پنیر كرد را به زعفران آغشته كنید و آن را روی پلو بگذارید.